HTC HD Mini Cz: SMS

Menjen a termékkártyához HTC HD Mini Cz

SMS
Janča (2010.9.9 12:21:12)
Dobrý den.Mám otázku ohledně zobrazování textu SMS na displeji u zamčeného HTC.V nastavení jsem jakékoliv zobrazení na displeji dala zakázat,ale i nadále pokud přijmu SMS,se mi jméno odesílatele i část textu zobrazuje.. Poradíte mi prosím?
Re: SMS -
jeseter (2010.9.13 8:19:39)
Dobrý den. Otázku ohledně skrytí náhledu textu u příchozích sms, jsem tu již také řešil viz příspěvek: "SMS -jeseter (7. 8. 2010, 15:15)"
Bohužel však ani odborníci ze Sunnysoft si zřejmě nevědí s tímto nesmyslným nastavením HTC HD Mini rady a odpovědi jsem se nedočkal :-(
Jediné rady které se mi od jednoho z uživatelů dostalo je: ("Nastavení" dole v liště vybrat "Nabídka" potvrdit "Nastavení" ikona "Zvuky a upozornění" přeskočit na záložku "Upozornění" a v rolovacím menu vybrat potřebná nastavení pro "Telefon:zmeškaný hovor" a "Zpráva:Nová zpráva" a zakázat zobrazení na displeji.)
Bohužel ani toto přenastavení v mém případě nepomohlo a nadále je vše zobrazováno na displeji jako dříve :-(
Re: SMS
Vláďa (2010.11.4 15:58:06)
Vyřešil jsem to laicky tak, že jsem si poslal několik SMS a ty mám jako nepřečtené stále uložené, pak mi to nezobrazuje text smsky, ale číslo kolik jich mám nepřečtených. Telefon se mi líbí, ale chová se nelogicky, přeseřízení času z letního na zimní ... neustále se mi přestavoval o hodinu napřed, snad zabere ta rada nahoře, kterou v návodu nelze najít! Nebo zvuky jsem si ztlumil ve výchozím nastavení a potom byl telefon němý i když jsem to v tom klasickém nastavení zapnul, týden mi trvalo než jsem na to zase přišel. Ovládání je málo intuitivní, překlad názvů funkcí nevystihuje podstatu operace ...

Menjen a termékkártyához HTC HD Mini Cz